امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پدر یا مادر بودن
#1
پدر یا مادر بودن
شاید هیچ چیز دید ما را نسبت به كودكیمان به اندازه داشتن فرزندان خودمان عوض نكند. ما نگرش جدیدی نسبت به تجارب والدین خود پیدا می كنیم ودر عین حال خودمان را از زاویه ی دید فرزندمان می بینیم. خیلی دلمان میخواهد كه كارها را درست انجام دهیم - اما معنی درست انجام دادن را درك نمی كنیم. ممكن است برای هر یک از ما پدر ومادر خوبی بودن, مفهوم متفاوتی داشته باشد ،ولی علی رغم درکمان از این مبحث , دلمان میخواهد نقش والد را به درستی ایفا کنیم. میتوانیم چنان درگیر فرضیه ها و توقعاتمان در مورد پدر و مادر بودن شویم كه فراموش كنیم این نیز یك رابطه است. تمام چیزهایی كه راجع به روابط در بهبودی یاد می گیریم می توانند به عنوان والدین نیز به ما كمك كنند. متوجه می شویم تمام کشمکشهایی که با سایر روابطمان تجربه می کنیم ,به نوعی در رابطه با فرزندانمان نیزآشکار می گردند.
یاد می گیریم با دقت به صحبت دیگران گوش فرا دهیم و طوری ارتباط برقرار كنیم كه دیگران نیز به حرفهایمان گوش دهند. همانگونه كه در رابطه راهنما و رهجو انجام می دهیم. یاد می گیریم بچه ها یمان را درهمان جایی كه قراردارند ببینیم. مهمتر از همه ,یاد میگیریم که اگر بتوانیم خود مشغولی مان را از سرراه برداریم قادرخواهیم بود عشق، همدردی، همدلی و صمیمت را تجربه كنیم. وقتی با خودمان صلح می كنیم ،با اطرافیان و همچنین فرزندانمان نیز صلح می كنیم. وقتی خویشتن پذیری را تمرین كنیم؛ میتوانیم فرزندانمان را به عنوان انسان هایی كه هستند بپذیریم .شاید بهترین هدیه ای كه می توانیم به فرزندانمان بدهیم ،پذیرفتن خودشان است ونظر باینکه ما نمی توانیم ازجیب خالیخرج کنیم، آنچه که برای فرزندانمان میخواهیم میتواند در طی سفر بهبودیمان ,انگیزه ای نیز برای خودمان باشد.
داشتن فرزند یك تعهد مادام العمر است, چه با دقت و فكر و برنامه ریزی وارد آن شده باشیم وچه كاملاً غافلگیر شده باشیم. یكی از چیزهایی كه پدر و مادر بودن را از سایر روابط در بهبودی متمایز می كند دائمی بودن آن است: ما هیچ وقت پدر و مادر بودن خودرا متوقف نمی كنیم حتی اگر همیشه نزدیک فرزندان خود نباشیم. چه دائما دور بر بچه های خود باشیم و چه هرگز آنها را نبینیم، واقعیتی كه ما پدر ومادر هستیم ما را در حوزۀ قدرت عشقی قرار میدهد كه احتمالا هرگز آنرا نمیشناختیم. ما توانمندتر و آسیب پذیر تر از آنی هستیم كه هرگز تصورش را می كردیم .
داشتن فرزند ما را با عمیق ترین پیوندی که در تمام عمرمان داشته ایم آشنا می کند؛ اما درعین حال رها نمودن و کنترل نکردن فرزندانمان, درسی است که طی مابقی زندگی مان مشغول آموختن آن خواهیم بود.
پاسخ
#2
در این مورد خاص لطف خداوند شامل حال من شد و من متوجه رشد فرزندم شدم در مشارکت بسیاری از اعضا در هنگام تولد و یا مشارکت های دیگرش آن می شنیدم که در زمان مصرف متوجه رشد فرزندان خود نشده بودند و این احساس همیشه برای آزار می داد برای همین این پیوند عمیق احساسی بین خودم و فرزندم را سعی کردم با توجه به راه نمود راهنماییهای برنامه و اصول روحانی قدم ها و تکیه بر رها کردن و کنترل کردن از اصل قدم سوم عمیق تر کنم و به عنوان یک پدر حامی فرزندم باشد
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، حـمـیـد
#3
بسیاری از ما تصور می کنیم پدر یا مادر بودن چیزی است كه باید به طور غریزی از آن اطلاع داشته باشیم و همین
امر باعث می شود که نتونیم به راحتی درخواست کمک کنیم. اصل روشن بینی به ما كمك میكند آموزش پذیر باقی
مانده و هرجا که امکان داشته باشد در جستجوی آموزگارباشیم. برخی از ما حمایتی را كه نیاز داریم؛ با آوردن
فرزندمان به جلسات و بزرگ كردنشان در میان انجمن پیدا میکنیم. برخی دیگر از ما فرزندانی داریم كه اصلاً
نمی دانند ما در بهبودی هستیم. هر انتخابی که دربارۀ چگونگی برخورد خانواده مان با انجمن, داشته باشیم،
مهارت های حاصل از بهبودی, باعث میشود که ما همۀ مراحل زندگی, والدین, همسران و فرزندان بهتری باشیم
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، حـمـیـد ، آریا داریوش
#4
=وقتی مسئولیت فرزندانمان به عهده مان است تشخیص اینكه چه چیزی در حیطۀ كنترل ما هست و چه چیزی ازکنترل مان خارج است می تواند ما را گیج كند. نوشتن ترازنامه به ما كمك می كند اعتقادهای خود را را دسته بندی كنیم تابتوانیم بهتر به انها عمل کنیم. یکی از اعضا می گفت وقتی فهمیدم قرار است صاحب فرزندی شوم به شدت مضطرب شدم؛ اصلا نمی دانستم باید چه کار کنم. راهنمایم از من خواست به چند سئوال ساده كه كمك زیادی به من كرد پاسخ دهم: "بچه چیست؟ نیازهای بچه كدامند؟ پدرو مادریعنی چه؟ مسئولیت های والدین كدامند؟ " پدرومادر بودن محدوده ای است كه خود محوری مان می تواند صدماتی واقعی در آن ایجاد كند. كاركردن یك برنامه بهبودی ما را ازکشیده شدن به سوی خود مشغولی باز داشته و کمک می کند تا آن الگوهای قدیمی را كه نمی خواهیم به نسل بعدی منتقل كنیم, ببینیم.با صداقت و درستی زندگی كردن, الگویی از تغییر را پایه گذاری می كند و عملکردمان به مراتب بیشتر ازواژه هاییکه به کارمی گیریم, به فرزندانمان می آموزد.

{پاک زیستن}
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، حـمـیـد ، آریا داریوش
#5
 سلام
جهت سپردن اراده و زندگیمان به نیروی برتر ما باید یك رشته كارها را انجام دهیم.

اكثر ما دریافته ایم كه بهتر است بطور مداوم این تصمیم را رسماً تجدید كنیم. ممكن است كه ما بخواهیم از این جمله كتاب پایه كه می گوید "اراده و زندگیم را به تو می سپارم مرا در بهبودیم راهنمائی كن و به من نشان بده كه چگونه زندگی كنم" استفاده كنیم. این جمله می تواند خلاصه درك خیلی از ما از مفهوم قدم سوم باشد. 
]راهنمای کارکرد[
پاسخ
 سپاس شده توسط آریا داریوش
#6
سلام

خود خواهی و خودمحوری یکی از ویژگی های بیماری ام بود. من خود را مالک هر چیزی می دانستم.
در انجمن دیدگاه من تغییر کرد.
من یاد گرفتم تا با دقت به حرف فرزندانم گوش بدهم .دم به دقیقه در کارهای آنها دخالت نکنم و به آنها نیز حق اشتباه بدهم...
پاسخ
 سپاس شده توسط آریا داریوش


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان